۱۳۹۲ مرداد ۹, چهارشنبه

منیفست انجمن پادشاهی ایران

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
سپاسنوشتاری که در ادامه می آید نوشته یی از سرور هوشنگ رادخو یکی از یاران فرود فولادوند است
منیفیستی که میتواند راهگشای فردای ایران بزرگ باشد, باشد که دوستان دیدگاه خود را ابراز کنند
هم میهنان گرامی ، انجمن پادشاهی ایران با دانش بر ویژگیهای تاریخی، مردمی و همچنین آگاهی همه جانبه از فرهنگ، زبان و قومیت و نیازهای باز سازی و نوسازی استانهای گوناگون سر زمین پهناور ایران و برای کوتاه نمودن دست اربابان عرب، مغول، تاتار، و افشار و قاجار، اراده بر بازسازی قلمرو فرهنگی و منطقه ای بخشهای گوناگون سرزمین ایران نموده است تا افتخارات گذشته را به مردم این سرزمین کهن باز گرداند و بنیانی درخور و شایسته مردم ایران بر پایه ویژگیهای تاریخی آنان برپا نماید. پاینده ایران شاهنشاهی، انجمن پادشاهی ایران ، هوشنگ رادخو
بنام خداوند جان و خردکزین برتر اندیشه بر نگذرد
الگوی اداره کشور شاهنشاهی ایران و بنیانهای قانون گذاری، دادرسی و اجرایی
*** قانون اساسی ***
***همه در کشور ایران زیر چتر قانون قرار دارند ***
انجمن پادشاهی ایران از خردمندان سرزمین ایران برا ی نگرش بر کیان شاهنشاهی ایران برگزیده خواهند شد. انجمن پادشاهی ایران انجمن ۹ نفره و همیشگی خواهد بود و تا تعیین شاهنشاه در ایران نقش پادشاه را نیز ایفا خواهد نمود.در صورت مرگ یک عضو انجمن، با شرکت موقت شاهنشاه، و مرگ دو عضو با شرکت موقت پادشاه پارت نیز در انجمن پادشاهی ایران عضو یا دو عضو جدید را در کمتر از ۹۰ روز جایگزین خواهند نمود.
بند یکم- کشور ایران به شیوه شاهنشاهی اداره خواهد شد . هر ایالت بایددارای پادشاه بومی و مردمی باشد که ازمیان مردم آن ا یالت با رای مردم آن ایالت و تایید شاهنشاه برگزیده شود.
تبصره یک از بند یکم: انجمن رایزنان پس از آرامش و بر قراری حاکمیت قانون باید مقدمات گزینش شاهنشاه ایران را آماده نماید.
بند دوم- همه ی شهر وندان ایران صرف نظر از نژاد، جنسیت، قومیت، ز بان و مذهب از حقوق برابر برخوردارند و باید به دیده ادب نگریسته شوند.
بند سوم - کشور شاهنشاهی ایران بر مبنای آیین خرد استوار خواهد بود و هیچگونه دین رسمی در این سرزمین پروانه جولان نخواهد یافت گرچه ازادی اندیشه، بیان و مذهب برابر فرمان کوروش کبیر تضمین خواهد گشت.
بندچهارم - کشور شاهنشاهی ایران بر مبنای اقتصاد آزاد و پایبند به رفاه ملی و مالیات بر درآمد و فروش اداره خواهد شد.
تبصره یک از بند چهارم - بودجه در نظر گرفته شده برای هر ایالت با نگرش بر امکانات و نیازهای آن ایالت خواهد بود که بر مبنای میانگین ۲۵۰۰ کالری غذا ۳۰ متر مربع مسکن برای هرنفر، و همچنین وسایل رفت و آمد همگانی، یک پزشگ برای هر ۵۰۰۰ نفر ، توسعه ی کشاورزی، دامداری، صنعت،آموزش و پرورش، مدارس حرفه ای و ایجاد دانشگاه تعیین میگردد.
تبصره دوم از بند چهارم، کشاورزی یا دامداری و یا صنعت در ایالات مختلف ایران با پژوهش و برنامه ریزی وپشتیبانی دوات شاهنشاهی ایران در صورت واجد شرایط بودن برای هر رشته انجام خواهد گردید.
تبصره سوم از بند چهارم- کسب دانش از کودکستا ن تا درجه دانشنامه (لیسانس) در دانشگاه رایگان خواهد بود.
تبصره چهارم از بند چهارم - برای دانشجویان فوق لیسانس و دکترا، دولت باید برای نیازمندان امکانات وام را فراهم آورد.
بند پنجم - کشور شاهنشاهی ایران دارای ۹ ایالت به آرایش زیر خواهد بود.
نخست - شاهنشاهی پارس با ساختار تهران، اصفهان،پارس و بوشهر.
دوم- ایالت پادشاهی پارت.
سوم- ایا لت پادشاهی سیتان و بلوچستان.
چهارم- ایالت پادشاهی کرمان با ساختار کرمان، یزد و هرمزگان.
پنجم-ایالت پادشاهی لرستان با ساختار لرستان، چهارمحال بختیاری و کهکیلویه.
ششم-ایالت پادشاهی ایلام با ساختار ایلام و خوزستان
هفتم- ایالت پادشاهی کردستان با ساختار همدان، کردستان، کرمانشاهان.
هشتم- ایالت پادشاهی آذرآبادگان با ساختار آذرآبادگان شرقی، آذرآبادگان غربی و زنجان
نهم- ایالت پادشاهی گیلان و مازندران.
بند ششم -ارتش شاهنشاهی ایران با ساختار شمار گوناگون از زنان و مردان ایالات ایران بر پا خواهد شد که در ایالت پارس و مرز ایالات ایران جای خواهدگرفت و پروانه ورود به هیچیک از ایالات دیگر را نخواهد داشت مگر در هنگام جنگ خارجی ویا شورش. ارتشهای ایالتی در پادشاهی خود جایگزین خواهند بود و پدافند قانون اساسی، شاهنشاهی ایران و پادشاهی خود خواهند گشت.
تبصره یکم از بند ششم-ارتش شاهنشاهی ایران در رده های زیر آراسته خواهد شد:
نیروهای سه گانه.زمینی، هوایی، و دریایی.
سپاه دانش، از خدمات سربازی جوانان دانش آموخته.
سپاه بهداشت ، از خدمات سربازی رده های پزشگی و پرستاری.
سپاه آبادانی، از خدمت سربازی کارآزمودگان کشاورز و کشت صنعتی.
سپاه تکنیک، از خدمت سربازی پیشه وران کار آزموده.
سپاه فرهنگ، از خدمات سربازی دانشمندان و آگاهان به فرهنگ ایران.
تبصره دوم از بند ششم- هریگ از سپاهیان خدماتی پس از آموزش نظامی شش ماهه، برای هم آهنگی های لازم زیر نظر وزارت خانه متناسب خود اداره خواهند شد.
تبصره سوم از بند ششم - خدمت سربازی برای جوانان هجده سال به بالا وظیفه ملی است که نیاز های ارتش شاهنشاهی ایران از میان واجدین شرایط برگزیده میشوند و با حقوق و مزایای شایسته و بایسته به خدمت گمارده خواهند شد
بند هفتم-زبان رسمی ایران زبان پارسی است. مردم هر ایالت میتوانند به زبان مادری سخن بگو یند و به کسب دانش بپردازند.
بند هشتم-بازگشت به ارزشهای ملی و فرهنگی و گسترش بستر خرد، نیکی ، راستی و روشنگریهای تاریخی و فرهنگی.
تبصره یکم از بند هشتم -جشنهای ملی ایران به ترتیب زیر میباشند: نوروز، سیزده بدر، مهرگان،زادروز کورُش بزرگ، جشن سده و شب یلدا وچهارشنبه سوری.
تبصره دوم از بند هشتم- مبنای تاریخ ایران زاد روز کورُش کبیر شاه جهان است، ۲۵۸۷ شاهنشاهی که برابر است با ۲۰۱۱ میلادی و با نورز هرسال آغاز خواهد گشت. روز یکشنبه ( مهر شید ) برابر فرمان داریوش بزرگ و روز شنبه (کیوان شید )، برابر با استاندارد جهانی چهل ساعت کار در هفته تعطیل خواهند بود.
تبصره سوم از بند هشتم - نام روزهای هفته برابر گاهنامه ایران کهن به کیوان شید = شنبه، مهر شید، مه شید، بهرام شید، تیر شید، هرمز شید، و ناهید شید= ادینه تغییر خواهند نمود.
بند نهم- سازمانهای کاردانی و اداره کشور (سیاسی)، پیکره قانونی کشور شاهنشاهی ایران از یک شاهنشاه ( مرد یا زن )، مردم، یک نخست وزیر، وزیران و یک انجمن رایزنان آراسته خواهد شد که در ایالت پارس گرد خواهند آمد.
تبصره یکم از بند نهم-از هر سیصد هزار نفر یک نماینده برای انجمن رایزنان برگزیده خواهد شد.
تبصره دوم از بند نهم-هر شهر وند کشور شاهنشاهی ایران دارای یک رای آزاد است و تنها شایستگی برگزیده شوندگان باید از سوی وزارت کشور تایید شود.
تبصره سوم از بند نهم - کزینش نخست وزیر، نخست وزیر از میان نمایندکان انجمن رایزنان با بالاترین رای بر گزیده میشود و به شاهنشاه برای تایید معرفی میگردد، که پس از موافقت با برنامه های سازندگی و برآورد توان و وفاداری ایشان به کشور شاهنشاهی ایران بکار گمارده شود و کابینه خویش را از میان انجمن رایزنان برگزیند و به رای انجمن رایزنان بگذارد تا پس از آن به خدمت گمارده شوند.
تبصره چهارم از بند نهم - سن شاهنشاه، پادشاه، نخست وزیر، وزیر و نماینده انجمن رایزنان و سفیران و کارداران در کشورهای بیگانه نباید کمتر از ۲۶ سال باشد و باید در ایران بدنیا آمده باشند.سن شهبانوی ایران و یا همسر شاهنشاه زن، نباید کمتر از هجده سال باشد.
تبصره پنجم از بند نهم- همه ی وزارت خانه ها باید بگونه انجمنی و سه نفره اداره شوند.
تبصره ششم از بند نهم -چهار وزارت خانه بقرار زیر، زیر نظر شاهنشاه اداره میشوند، وزارت خدمات اجتماعی و خانه رایگان برای مردم کم درآمد، وزارت پزشگی و درمان رایگان برای مردم کم درآمد، وزارت بازرسی شاهنشاهی و وزارت فرهنگ و هنر. چهار وزارتخانه پدافند یا دفاع، وزارت دفاع از قانون اساسی و امنیت کشور، وزارت کشور و وزارت خزانه داری و برنامه و بودجه زیر نظر انجمن رایزنان اداره میشوند، وبقیه زیر نظر نخست وزیر اداره خواهند شد، ولی انجمن رایزنان هر لحظه میتواند همه ی دولت یا وزیر منفردی را مورد پرسش قرار دهد و باید استیضاح، مورد تایید شاهنشاه باشد و لایحه ی آنرا امضا نماید، در غیر این صورت دولت به کار خود در ارتباط با شاهنشاه ادامه خواهد داد.
بند دهم-شاهنشاه، باید خردمند، دلاور، هوشمند، توانا،راستگو، و پدافند ملت باشد و بیم از دست دادن جان را نداشته باشد و به هیچ روی و تحت هیچ شرایطی کشور را ترک نکند و پناه به کشور دیگری نیاورد که در این روی فره ایزدی به جهت پشت کردن به ملت از او جدا میشود و بدون هیچگونه تبصره و وقفه از شاهنشاهی ایران برکنار خواهد شد.شاهنشاه ایران هیچگونه حقوق ماهانه نخواهد داشت و جایگاهش به بلندای آسمان ایران خواهد بود. هیچ چیز بنام شاهنشاه ایران در درون وبرون کشور نوشته نخواهد شد و در صورت یافته شدن دارایی بنام ایشان بر طبق قانون اساسی ایران دارایی یافت شده از آن ملت ایران خواهد بود و شاهنشاه و یا پادشاهان ایالتی باید پاسخگوی انجمن پادشاهی ایران باشند تا به کیان شاهنشاهی ایران خدشه وارد نگردد. پیشکشهای داخلی و خارجی شاهنشاه باید در دفتر موزه دربار شاهنشاهی ایران وارد شود و در آنجا نگهداری شود.
تبصره یکم از بند دهم - حدود وظایف پادشاهان ایالتی، نظارت بر اجرای قانون اساسی و دفاع از کیان شاهنشاهی ایران خواهد بود.
تبصره دوم از بند دهم - هزینه های آسودکی از خدمت شاهنشاه و پادشاهان ایالات ایران باید مورد تایید و تصویب انجمن رایزنان قرار بگیرد.
تبصره سوم از بند دهم - اگر پادشاه بنا بر فرنودی از کار برکنار شود مصون واز حقوق ماهانه ده در صد بیشتر از نخست وزیر برخوردار خواهد شد.
تبصره چهارم از بند دهم- پادشاهی در ایران با در نظر کرفتن تمام ویژکیهای لازمه ی پادشاه، موروثی است که باید مورد تایید انجمن پادشاهی ایران باشد.
تبصره پنجم از بند دهم- در تمام موارد پیش بینی نشده انجمن پادشاهی ایران در مورد شاهنشاه و پادشاهان به رتق و فتق امور خواهد پرداخت.
بند یازدهم- انجمن های شهر و روستا باید در ارتباط با یکدگر قرار بگیرند و نیازهاو امکاناتشان را با وزارتخانه های مربوطه در میان بگذارند.
بنددوازدهم- دولت باید از کودکان بی سرپرست نگاهداری نماید و یا خانواده های دارای فرهنگ و آداب شایسته برای آنان بجوید.
بند سیزدهم -فقر در گشور شاهنشاهی ایران غیر قانونی است و دولت باید راه حل مناسب برای ، سالمندان، و ازکار افتادگان بیابد تا ز یر پوشش دولت شاهنشاهی ایران قرار بگیرند.
تبصره یکم از بند سیزدهم - بیکاران برای مدت محدود تا یافتن کار باید زیر پوشش وزارت کار قرار بگیرند، دولت باید به آنان پیشنهاد کار نماید و پس از دو پیشنهاد، بیکاران را به کار برای دولت باده درصد بالا تر از حد اقل نیازهای زیستی مردم در مناطق مختلف ایران بگمارد.
بند چهاردهم-در کشور شاهنشاهی ایران ایجاد و ثبت هر گونه بنیاد مالی و خیریه غیر قانونی است و تنها نهادی که پروانه گردآوری کمک همگانی را آنهم در مواقع فاجعه های جهانی دارد، سازمان صلیب سرخ جهانی خواهد بود.همه ی نیازهای ملت ایران به عهده ی دولت شاهنشاهی ایران است. همه ساله دولت شاهنشاهی ایران باید بودجه ای برای مواقع اضطراری کنار بگذارد.
تبصره یک از بند چهاردهم- تنها شاهنشاه ایران پروانه دارد که در گاه اضطراری از ملت ایران درخواست کمک مالی بنماید.
پاینده ایران شاهنشاهی انجــمن پادشاهـی ایران هوشنـگ رادخـو

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر